fbpx

Uw vijver aanleggen doen wij naar uw wensen

Een nieuwe vijver aanleggen in uw tuin wilt u grondig laten aanpakken. De professionals van Damhuis Hoveniers en Bestratingsbedrijf hebben vele jaren ervaring in de diverse aspecten van tuinaanleg. Een nieuwe vijver aanleggen in een stijl naar keuze is voor ons geen enkel probleem. Wij zorgen snel voor een heldere offerte en werken deze netjes voor u uit. Neem contact met ons op en u ontvangt binnen 24 uur een passende offerte voor uw opdracht. U weet bij dit gekwalificeerde hoveniers- en bestratingsbedrijf altijd precies wat u gaat krijgen. De aanleg van uw nieuwe vijver wordt zorgvuldig aangepakt om voor u het beste resultaat te produceren. Deze grondige werkwijze heeft ons vele tevreden klanten geleverd die ons hoog beoordelen. Neem snel contact op met Damhuis Hoveniers en Bestratingsbedrijf voor meer informatie of een offerte op maat.

Jarenlange ervaring in het vijver bouwen

Laat uw vijver aanleggen door onze gekwalificeerde professionals. Al sinds 2006 leveren zij door heel Twente ongekend vakwerk geheel afgestemd op de wensen van de klant. In al deze jaren hebben wij veel geleerd over het aanleggen van vijvers in elke situatie. Deze vakkennis vullen wij verder aan met regelmatige bijscholing. Zo blijven we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op vijvergebied. Maak snel gebruik van deze uitgebreide kennis en vraag nu een offerte aan.

Een strakke vijver aanleggen is snel geregeld

Er komt het nodige kijken bij het aanleggen van een nieuwe vijver. Wij maken dit proces voor u zo eenvoudig mogelijk met onze zorgvuldige aanpak. U hoeft niet lang te wachten op een scherpe offerte op maat. Onze snelle service zorgt dat u deze altijd binnen 24 uur na het aanleveren van uw opdracht ontvangt. Is deze naar uw wens dan werken wij snel met u samen om de eerste werkzaamheden in te plannen. Zij het een losse vijver of een complete tuinaanleg, bij ons bent u zeker van hoge kwaliteit en snelle service. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk specialisten in het aanleggen van een schitterende tuin. Zij beheersen ieder een eigen element waaronder:

Vijvers en fonteinen

Schuttingen in tal van verschillende designs

Duurzame grasvelden

Prachtige bloemtuinen

Maak nu gebruik van hun gebundelde vakkennis en laat de tuin van uw dromen aanleggen.

Uw vijver laten aanleggen wordt bij Damhuis grondig aangepakt

Wij laten niets aan het toeval over en zorgen dat elk detail van uw nieuwe vijver aanleg zorgvuldig wordt verwerkt. Waar gewenst voorzien wij u van deskundig advies om uw vijver er op zijn best uit te laten zien. Ook voor de rest van uw tuin kan u snel gebruik maken van onze expertise. Wij bieden u graag onze professionele vakkennis aan om voor u een mooie tuin op te bouwen. We overleggen samen met u welke struiken, bomen en planten het beste staan in welk deel van de tuin. Laat uw vijver prachtig tot zijn recht komen door er een schitterende tuin om heen aan te leggen.

Damhuis Hoveniers en Bestratingsbedrijf, uw specialist voor vijvers, tuinaanleg en meer

Voor het professioneel en vakkundig laten aanleggen van een vijver, tuin of sierbestrating bent u hier aan het juiste adres. Onze ervaren hoveniers zijn stuk voor stuk op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen hun specialiteit. Deze expertise laten zij maar al te graag zijn in de tuinen die ze opbouwen. Geen design is te wild en zij gaan tot het uiterste om uw droomtuin voor u te realiseren. Ook voor onderhoud zit u bij ons goed. Wij zorgen het hele jaar door dat uw tuin er op zijn best uitziet. Laat u nu overtuigen door onze complete service en neem contact op met Damhuis Hoveniers en Bestratingsbedrijf.

Vijver aanleggen

Damhuis staat voor:

Kwaliteit
Kennis
Gekwalificeerd

Contactgegevens

Damhuis Bestratingen
Broekhoekweg 46-48
7582 PT Losser
T. 053 538 82 51

Onze klanten geven ons gemiddeld een 4,4 van 5.

Bekijk alle reviews op Facebook.

VRIJBLIJVEND ADVIES OF OFFERTE ONTVANGEN?

Bel met 053 53 882 51 / 06 20443031 of stuur een mail naar info@damhuisbestratingen.nl samen kijken we naar de mogelijkheden van uw tuin. Altijd binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Impressie