fbpx

Een bedrijfstuin passend bij uw onderneming

De juiste groenvoorzieningen in en rond uw bedrijfspand dragen bij aan het overbrengen van de identiteit van uw bedrijf. Uw bedrijf krijgt er een sterker imago van en uw pand krijgt een vriendelijker uitstraling. Een bedrijfstuin is als het ware het visitekaartje van uw onderneming.

Hoveniers en Bestratingsbedrijf J.A. Damhuis weet wat er komt kijken bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van een representatieve bedrijfstuin. Naast dat wij tuinen voor particulieren aanleggen zijn wij ook al jaren actief in het aanleggen van tuinen voor bedrijven.

Uw door ons aangelegde bedrijfstuin siert uw pand helemaal op, waardoor uw vriendelijker ogende bedrijfspand het imago van uw bedrijf versterkt. Uw klanten en relaties zullen zich prettiger voelen in en rond uw pand. Dit is gunstig voor u tijdens het zakendoen.

De juiste uitstraling

Het is belangrijk dat uw bedrijfstuin past bij de uitstraling en de identiteit van uw bedrijf. Damhuis heeft vele jaren ervaren met het ontwerpen en aanleggen van bedrijfstuinen. Wij voelen exact aan waar zakelijke opdrachtgevers behoefte aan hebben, en op welke punten een bedrijfstuin moet verschillen van een particuliere tuin. Wij gaan ook met u om de tafel zitten, om duidelijk te krijgen welke sfeer u wilt uitdragen en welk gevoel uw bedrijfstuin moet overbrengen.

Op basis daarvan, aangevuld met onze eigen creativiteit, maken wij een ontwerp op maat voor u. Wij houden er daarbij rekening mee dat de tuin zo ontworpen moet zijn dat hij er in elk seizoen zo mooi mogelijk bij ligt.

Gaat u akkoord met het ontwerp, dan leggen onze ervaren medewerkers de tuin op professionele wijze aan. Aan elk aspect van de tuinaanleg wordt de uiterste aandacht besteed, zodat de aangelegde tuin er optimaal verzorgd uit gaat zien. Omdat uw tuin als visitekaartje fungeert, kunnen slordigheden en minder verzorgde onderdelen niet gepermitteerd worden. Wij realiseren een samenhangend geheel voor u, dat uw medewerkers en bezoekers tegemoet zal stralen.

Damhuis realiseert een bedrijfstuin die zo gunstig mogelijk afstraalt op uw onderneming.

Vrijblijvend advies of offerte ontvangen?