fbpx

Onze diensten staan voor alle wensen omtrent uw tuin

In de loop van de jaren hebben we al heel wat voor- en achtertuinen, maar ook opritten en entrees, een nieuw en fris aanzien gegeven. Naast natuurlijk de complete tuinaanleg met het (sier)straatwerk, behoren ook klussen als schutting en vlonderbouw of het herstellen van beschoeiïngen tot het werk. Zelfs voor het snoeien of rooien van bomen en struiken is de juiste apparatuur aanwezig!

Tuinonderhoud

Hebt u een tuin aan laten leggen door Hovenier J.A. Damhuis of een ander hoveniersbedrijf? Of hebt u zelf een tuin aangelegd? Hoe dan ook, als u merkt dat u tijd tekort komt voor het zelf onderhouden van de tuin, kan hoveniersbedrijf Damhuis het tuinonderhoud voor u verzorgen. Ook als u niet goed weet hoe u het tuinonderhoud het best uit kunt voeren, kunnen wij u daarbij helpen.

Diensten Hoveniers en bestratingsbedrijf J.A. Damhuis
Diensten tuinaanleg

Tuinaanleg

Wilt u eens wat anders met uw tuin? Of bent u net ergens komen wonen en wilt u de tuin helemaal zo ingericht hebben als u mooi en prettig vindt? Hoveniers en Bestratingsbedrijf J.A. Damhuis kan een tuin voor u ontwerpen en aanleggen, geheel volgens uw wensen. Hebt u zelf al een ontwerp gemaakt, dan kunnen wij volgens uw ontwerp uw tuin vakkundig aanleggen. Tuinaanleg doen wij voor zowel particulieren als voor bedrijven.

Schuttingen

Hoveniers en Bestratingsbedrijf J.A. Damhuis is heel veelzijdig in de aangeboden dienstverlening. Wij kunnen een tuin voor u ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Ook fraaie bestratingen leggen wij voor u aan. Als onderdeel van uw tuinaanleg wilt u wellicht een schutting laten plaatsen in uw tuin. Een schutting of andere erfafscheiding geeft u de nodige privacy in uw tuin. Dit maakt een prettiger verblijf in de tuin mogelijk. Ook kunt u door sommige erfafscheidingen planten laten groeien.

Diensten schuttingen
diensten bestrating

Bestrating

Naast tuinaanleg is Hoveniersbedrijf J.A. Damhuis ook gespecialiseerd in het aanleggen van bestratingen, bij particulieren en bedrijven. Van een eenvoudige oprit tot luxe natuursteen en fraaie sierbestrating, wij kunnen het voor u realiseren. Dit doen wij in combinatie met tuinaanleg, maar u kunt ons ook los benaderen om alleen bestrating aan te leggen. Wij werken in Enschede, maar ook in Hengelo, Almelo, Losser en omgeving.