fbpx

Een terras aanleggen doen we snel en professioneel

Een mooi nieuw terras aanleggen is met de expertise van Damhuis Hoveniers en Bestratingsbedrijf in goede handen. Wij hebben vele jaren ervaring in het aanleggen sierbestrating in diverse vormen. Opritten, entrees en natuurlijk terrassen aanleggen is voor ons geen enkel probleem. Wij pakken de klus grondig aan zodat u binnen de kortste keren van uw nieuwe aanwinst kan genieten. We zijn ervaren in het gebruik van diverse verschillende materialen en technieken. Zo bieden we u een breed scala aan mogelijke designs en stijlen. Laat een terras aanleggen dat moeiteloos opgaat in de uitstraling van uw huis en tuin. Onze professionals zijn breed gespecialiseerd en beschikken over modern materieel. Zo maken zij van elk project een prachtig eindresultaat.

Een mooi terras aan laten leggen

Een terras aanleggen pakken wij grondig voor u aan. Als eerste kijken we samen met u wat de mogelijkheden zijn voor uw tuin. Uw persoonlijke wensen staan in dit proces centraal. Er is veel mogelijk op het gebied van materiaal en design. Op onze website vindt u een paar voorbeelden van de patronen die wij voor u kunnen leggen. Daarnaast heeft u een ruime keuze uit verschillende materialen zoals:

  • Betontegels
  • Keramiektegels
  • Natuursteen

Met een gekozen design en materiaal stellen wij voor u een offerte op met de te verrichten werkzaamheden. Hier laten wij geen gras over groeien. U krijgt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte. U ziet meteen wat wij allemaal voor u gaan doen en welke kosten hieraan verbonden zijn. Gaat u akkoord met ons aanbod dan gaan we meteen voor u aan de slag. Materialen worden besteld en de eerste werkzaamheden plannen we met u in.

Terras bestrating in een stijlvol patroon

Een terras aanleggen dat lang mooi blijft vereist een zorgvuldige aanpak. Wij beginnen hierin met het grondwerk. Hiermee vormen wij een stevige basis voor de bestrating zodat deze niet na een jaar al wegzakt. Met de ondergrond klaar voor actie begint het leggen van de bestrating zelf. Hierin volgen wij precies het design dat u heeft aangegeven. Met jarenlange ervaring zijn onze professionals voorbereid op elke uitdaging. Complexe patronen worden netjes voor u gelegd zodat u nog jarenlang kan genieten van uw nieuwe aanwinst.

Terrastegels laten leggen is bij Damhuis snel gedaan

Wij werken hard om u een duurzaam resultaat aan te bieden. Onze hoge kwaliteit laat zich scherp zien in de lange levensduur van de door ons geleverde bestrating. Ook de rest van uw tuin nemen we graag voor u onder handen. Laat naast een terras bijvoorbeeld een grasveld of een nieuwe vijver aanleggen. Zowel voor particulieren als bedrijven halen wij alles uit de kast voor het beste resultaat. Een paar nieuwe struiken of een compleet nieuw design, wij draaien er de hand niet voor om. Een terras laten aanleggen wordt voor u eenvoudig met onze uitgebreide service.

Damhuis Hoveniers en Bestratingsbedrijf, wij maken uw droomtuin werkelijkheid

Ons team van professionals staat klaar voor al uw tuinwerkzaamheden. Een terras aanleggen of andere bestratingen zoals een looppad wordt snel en zorgvuldig aangepakt. De tuin zelf biedt ook een wereld aan mogelijkheden. Wij helpen u graag met het uitwerken van uw droomtuin en maken hier een schitterende realiteit van. Geniet van het mooie weer vanaf uw nieuwe terras in een prachtige tuin. Ook het onderhoud kunnen wij voor u oppakken. Hoe vaak wij langskomen is geheel naar uw voorkeur af te stemmen. Regelmatig onderhoud of een eenmalige beurt om de tuin winterklaar te maken, wij regelen het. Vertrouw op onze expertise en laat een terras en meer aanleggen door Damhuis Hoveniers en Bestratingsbedrijf. Neem snel contact op voor meer informatie of om een offerte aan te vragen.

Terras aanleggen

Damhuis staat voor:

Kwaliteit
Kennis
Gekwalificeerd

Contactgegevens

Damhuis Bestratingen
Broekhoekweg 46-48
7582 PT Losser
T. 053 538 82 51

Onze klanten geven ons gemiddeld een 4,4 van 5.

Bekijk alle reviews op Facebook.

VRIJBLIJVEND ADVIES OF OFFERTE ONTVANGEN?

Bel met 053 53 882 51 / 06 20443031 of stuur een mail naar info@damhuisbestratingen.nl samen kijken we naar de mogelijkheden van uw tuin. Altijd binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Impressie