fbpx

De stratenmaker voor u in Enschede

Wilt u (een gedeelte van) uw tuin of oprit laten bestraten en zoekt u daarvoor een goede stratenmaker? Als u in of rond Enschede woont, kunt u hiervoor terecht bij Hoveniers en Bestratingsbedrijf J.A. Damhuis. Voor zowel gewone bestratingen als voor het aanleggen van fraaie sierbestratingen kan Damhuis Bestratingen uw stratenmaker zijn voor uw woning in Enschede.

Bestratingen voeren wij uit als onderdeel van de aanleg van een nieuwe tuin, maar u kunt ook alleen uw tuin of oprit laten bestraten, of een gedeelte daarvan. Of u nu kiest voor eenvoudige bestrating om uw auto overheen te kunnen rijden, of voor hoogwaardige sierbestrating met fraaie patronen, wij zijn de stratenmaker die u in Enschede van dienst kan zijn.

Een stratenmaker met vele jaren ervaring

Bij Hoveniers en Bestratingsbedrijf J.A. Damhuis uit Losser heeft iedere medewerker zijn of haar eigen specialisme, bijvoorbeeld grondwerk, tuinaanleg of schuttingbouw. Wij hebben dus ook gespecialiseerde stratenmakers in dienst, met jaren ervaring. Zij weten precies hoe zij allerlei typen bestrating perfect egaal moeten aanleggen, van puur functionele bestrating tot de meest prachtige sierbestrating in complexe patronen.

Onze stratenmaker gaat bij u in Enschede eerst het gesprek met u aan. Wat zijn uw wensen omtrent de bestrating en hoe kan hier het beste invulling aan worden gegeven? Wij kunnen u ook van advies voorzien over de te gebruiken materialen voor uw bestrating. Er is meer mogelijk dan u wellicht gedacht had, en onze medewerker kan u hier alles over vertellen.

Of u nu kiest voor functionele bestrating of sierbestrating, het is in ieder geval zo dat, voordat onze stratenmaker bij u in Enschede aan het werk gaat, er eerst het nodige grondwerk moet worden verricht. Gelukkig hoeft u hiervoor niet naar een ander bedrijf te stappen, dit doen wij namelijk ook voor u. Het juiste grondwerk is belangrijk om ervoor te zorgen dat de bestrating niet gaat verzakken.

Na het grondwerk gaat onze stratenmaker bij u in Enschede aan het werk om de bestrating vakkundig aan te leggen. Dit gebeurt geheel volgens de met u gemaakte afspraken omtrent materiaalkeuze en eventuele aan te leggen patronen en motieven. De vakbekwaamheid van onze medewerkers zorgt voor een prachtig aangelegd terras, oprit of andere bestrating, die ook jarenlang mooi blijft. Op die manier zult u op alle punten tevreden zijn en kunnen wij weer een klant toevoegen aan ons groeiende bestand van tevreden opdrachtgevers.

Meer informatie? Neemt u vooral contact met ons op

Wilt u meer weten over onze dienstverlening als stratenmaker in Enschede en omgeving? Neemt u dan gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie. Het opmaken van een offerte op maat, die eveneens vrijblijvend is, behoort ook tot de mogelijkheden.

Zoekt u een vakkundige stratenmaker voor u in Enschede, zoek dan niet verder, maar neem contact op met Damhuis Bestratingen.

Stratenmaker Enschede

Damhuis staat voor:

Kwaliteit
Kennis
Gekwalificeerd

Contactgegevens

Damhuis Bestratingen
Broekhoekweg 46-48
7582 PT Losser
T. 053 538 82 51

Onze klanten geven ons gemiddeld een 4,4 van 5.

Bekijk alle reviews op Facebook.

VRIJBLIJVEND ADVIES OF OFFERTE ONTVANGEN?

Bel met 053 53 882 51 / 06 20443031 of stuur een mail naar info@damhuisbestratingen.nl samen kijken we naar de mogelijkheden van uw tuin. Altijd binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Impressie