fbpx

Als het gaat om uw schuttingen in Enschede

Een schutting in uw tuin geeft u een prettig stuk privacy en veiligheid. Mensen kunnen niet zomaar in uw tuin kijken, wat ervoor zorgt dat u een stuk aangenamer kunt zitten. En als u jonge kinderen hebt, kunnen ze de tuin niet zomaar verlaten, en dat is wel zo veilig. Zoekt u een ervaren bedrijf voor de aanleg van een schutting bij uw woning in Enschede? Hoveniers en Bestratingsbedrijf J.A. Damhuis uit Losser legt al gedurende vele jaren fraaie en stevige schuttingen aan in Enschede en omstreken.

Ook voor uw woning kunnen wij een mooie schutting plaatsen, die mooi is om te zien en u de veiligheid en privacy biedt die u zoekt. Na het plaatsen van de juiste schutting kunt u meer genieten van het verblijf in uw tuin.

Mooie en stevige schuttingen voor woningen in Enschede

Hoveniers en Bestratingsbedrijf J.A. Damhuis is in staat om elke denkbare schutting in uw tuin te plaatsen. Op het gebied van schuttingen voor u in Enschede zijn er veel keuzemogelijkheden. Wij kunnen u van deskundig advies voorzien over wat in uw situatie de meest geschikte schutting zou zijn. Uw eigen wensen omtrent uiterlijk en functionaliteit van de schutting vormen daarbij natuurlijk het uitgangspunt.

Hebt u een keuze gemaakt uit de beschikbare schuttingen voor u in Enschede, dan legt ons ervaren personeel de schutting vakkundig aan. Uw schutting wordt kaarsrecht en uitermate stevig bij u in de tuin geplaatst. Ook het plaatsen van een stevige, afsluitbare tuinpoort vormt geen enkel probleem.

Wij zijn ook actief als hovenierbedrijf in enschede, dus mocht u planten door of langs uw schutting of andere erfafscheiding willen laten groeien, dan kunnen wij dit voor u verzorgen.

Schuttingen in Enschede aanleggen doen wij ten eerste voor de tuinen die wij zelf aanleggen. Tijdens het maken van een tuinontwerp worden met u de mogelijkheden voor erfafscheiding uitvoerig besproken.

Maar hebt u een bestaande tuin die u niet wilt veranderen, maar u wilt wel een schutting laten plaatsen, dan voeren wij dit voor u uit als losse opdracht. Dus voor zowel nieuwe als bestaande tuinen zijn wij een expert in het plaatsen van schuttingen in Enschede en omstreken.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, of wilt u te weten komen wat wij in uw specifieke geval voor u kunnen betekenen? Neemt u gerust contact met ons op, dan geven wij u vrijblijvende informatie, die u in staat stelt om een goede keuze te maken. Wij kunnen ook een prijsberekening voor u maken, zodat u weet waar u aan toe bent.

Door Hoveniers en Bestratingsbedrijf J.A. Damhuis in te schakelen kunt u snel beschikken over de schutting die u meer plezier, privacy en veiligheid geeft in uw eigen tuin.

Schuttingen Enschede

Damhuis staat voor:

Kwaliteit
Kennis
Gekwalificeerd

Contactgegevens

Damhuis Bestratingen
Broekhoekweg 46-48
7582 PT Losser
T. 053 538 82 51

Onze klanten geven ons gemiddeld een 4,4 van 5.

Bekijk alle reviews op Facebook.

VRIJBLIJVEND ADVIES OF OFFERTE ONTVANGEN?

Bel met 053 53 882 51 / 06 20443031 of stuur een mail naar info@damhuisbestratingen.nl samen kijken we naar de mogelijkheden van uw tuin. Altijd binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Impressie