fbpx

Hovenier Overdinkel voor uw bestrating en schutting

Ook als het gaat om uw bestrating of schutting in Overdinkel bent u bij dé hovenier van deze regio aan het juiste adres: J.A. Damhuis Hoveniers en Bestratingsbedrijf. Met jarenlange ervaring zijn wij uw partner als het aankomt op uw tuinaanleg en onderhoud. Een unieke samenkomst van verschillende expertises betekent dat wij u altijd maatwerk aanbieden. Alles halen uit uw tuin zoals u dat wenst, dat is wat u van ons kunt verwachten.

Wij zijn dus ook de hovenier voor u in Overdinkel als het gaat om uw bestrating en schutting. Dit als onderdeel van een totale dienstverlening of als losse dienst. Wij bieden u altijd meerwaarde in de door ons te verlenen dienstverlening.

De partner als hovenier voor uw bestrating en schutting in Overdinkel

Ook als het aankomt op uw bestrating en schutting kunnen wij als uw hovenier voor u in Overdinkel het verschil betekenen. Gevestigd in Losser zijn wij altijd bij u in de buurt en kennen we de regio door en door.

Als het gaat om de schutting en de bestrating voor u in Overdinkel weten wij als uw hovenier wat er speelt qua trends en de verschillende mogelijkheden die we u kunnen bieden.

Samen met u kijken naar de verschillende mogelijkheden is natuurlijk de eerste stap. Welke schutting past bij uw tuin en binnen uw budget. We geven u meer dan voldoende keuze en zullen actief met u meedenken.

Van de verschillende stenen, functionaliteit en patronen waaruit u kunt kiezen kunt u er altijd van uitgaan dat wij uw keuze tot een realiteit maken. Zoals gezegd kunnen wij als de hovenier voor u in Overdinkel uw bestrating en schutting als afzonderlijke diensten benaderen. Maar deze kunnen uiteraard ook onderdeel zijn van een complete aanleg van uw tuin of het onderhoud daarvan.

Het begint met uw wensen

Maatwerk kan alleen echt maatwerk zijn als we weten wat uw wensen zijn. U kunt ons altijd benaderen voor een vrijblijvende offerte en advies. Samen gaan we dan een gesprek aan dat als doel heeft om uw wensen en mogelijkheden duidelijk te maken.

Is dit duidelijk, dan kunnen we voor u aan de slag. Inmiddels hebben we meerdere medewerkers in dienst die ieder een eigen specialisme hebben. Zo kunnen we een brede diversiteit aan taken voor u aan, waarbij u maar één persoon als aanspreekpunt heeft.

Wat kunnen wij als uw hovenier betekenen voor uw bestrating en schutting in Overdinkel?

Hovenier Overdinkel

Damhuis staat voor:

Kwaliteit
Kennis
Gekwalificeerd

Contactgegevens

Damhuis Bestratingen
Broekhoekweg 46-48
7582 PT Losser
T. 053 538 82 51

Onze klanten geven ons gemiddeld een 4,4 van 5.

Bekijk alle reviews op Facebook.

VRIJBLIJVEND ADVIES OF OFFERTE ONTVANGEN?

Bel met 053 53 882 51 / 06 20443031 of stuur een mail naar info@damhuisbestratingen.nl samen kijken we naar de mogelijkheden van uw tuin. Altijd binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Impressie