fbpx

Hovenier Lonneker, als het om uw tuin gaat

Als het gaat om uw bestrating of schutting in Lonneker dan kan de juiste hovenier een groot verschil betekenen. Het gaat ten slotte om uw tuin, een integraal onderdeel van uw woning. Een investering die u maakt om uw tuin te verbeteren en het plezier en zelfs de functionaliteit van deze te verbeteren zou zich dan ook op meerdere vlakken terug moeten betalen. De waarde van een goede schutting of de juiste bestrating door een vakkundige hovenier voor u in Lonneker laat zich in veel meer meten dan alleen het financiële.

J.A. Damhuis Hoveniers en Bestratingsbedrijf is dan uw aangewezen partner. Met jarenlange ervaring, een vakkundigheid over alle relevante disciplines en een gedegen kennis van goede service staan we ook klaar om uw droomtuin te realiseren.

De hovenier voor een bestrating of schutting die u in Lonneker meerwaarde geeft

Als dé hovenier voor u in Lonneker zijn wij het aangewezen adres voor uw bestrating en schutting. Uiteraard kunnen wij vrijwel alles met betrekking tot uw tuin verzorgen, van het onderhoud tot de complete aanleg daarvan. Onze diensten staan ter beschikking voor zowel particulieren als bedrijven.

Wij leveren u maatwerk. Ten slotte is geen tuin hetzelfde en zijn het uw wensen die wij als de hovenier voor u in Lonneker als leidraad gebruiken. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor uw bestrating en schutting.

Beide zijn onderhevig aan de nodige diversiteit. Veel mensen kennen dan ook niet alle mogelijkheden. Onze werkzaamheden voor u beginnen altijd met een gesprek. Rondom de tafel leren we uw wensen en maken we u wellicht mogelijkheden duidelijk die u zelf niet gezien had.

Ook als het aankomt op uw bestrating en schutting in Lonneker kunnen wij als uw hovenier alles mogelijk maken. Advies over welke panelen het beste bij uw situatie passen, welke stenen er gebruikt worden en nog veel meer.

Een tuin naar uw wensen

Zoals gezegd beschikken we inmiddels over jarenlange ervaring en hebben we meerdere mensen in dienst. Onze medewerkers beschikken ieder over eigen disciplines en zodoende zijn wij in staat om ieder project voor u aan te gaan zonder dat er sprake is van kwaliteitsverlies door derden. Op de website kunt u een goede indruk krijgen van wat voor u kunnen betekenen in de portfolio.

Een vrijblijvende offerte of advies kan altijd aangevraagd worden. Ook uw droomtuin kan door ons gerealiseerd worden. Wat kunnen we als uw hovenier voor u in Lonneker betekenen als het gaat om uw bestrating of schutting?

Hovenier Lonneker

Damhuis staat voor:

Kwaliteit
Kennis
Gekwalificeerd

Contactgegevens

Damhuis Bestratingen
Broekhoekweg 46-48
7582 PT Losser
T. 053 538 82 51

Onze klanten geven ons gemiddeld een 4,4 van 5.

Bekijk alle reviews op Facebook.

VRIJBLIJVEND ADVIES OF OFFERTE ONTVANGEN?

Bel met 053 53 882 51 / 06 20443031 of stuur een mail naar info@damhuisbestratingen.nl samen kijken we naar de mogelijkheden van uw tuin. Altijd binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Impressie