fbpx

Hovenier Enschede, welke wensen heeft u als het om de tuin gaat

Zoekt u een hovenier in Enschede omdat u wat anders wilt met uw tuin? Of bent u er net komen wonen en wilt u de tuin precies zo inrichten als u het mooist vindt? Of wellicht merkt u dat u geen tijd hebt om uw bestaande tuin te onderhouden, of u bezit er niet de vaardigheden voor. In al deze gevallen kan een ervaren hovenier voor u in Enschede uitkomst bieden. Dit ervaren hoveniersbedrijf hebt u gevonden in Hoveniers en Bestratingsbedrijf J.A. Damhuis in Losser. Wij bestaan sinds 2006 en zijn ook beschikbaar om uw hovenier in Enschede te zijn.

Uw hovenier in Enschede realiseert een tuin naar uw wensen

Hoveniers en Bestratingsbedrijf J.A. Damhuis is een veelzijdig, allround hoveniersbedrijf. Om te beginnen zijn wij zeer ervaren in tuinaanleg. De tuinen die wij aanleggen geven wij vorm aan de hand van de wensen van onze klanten.

Benadert u ons als uw hovenier in Enschede voor het aanleggen of renoveren van uw tuin, dan gaan wij met u om de tafel zitten om uitvoerig uw wensen te bespreken. Er bestaan immers zoveel tuinwensen als er gezinnen bestaan, en wat de een mooi en praktisch vindt, is voor de ander weer minder geschikt. Wij willen graag een tuin voor u aanleggen waar u in alle opzichten tevreden mee zult zijn en waar u vele jaren plezier aan kunt beleven.

De tuin wordt na het ontwerp met de grootst mogelijke vakkundigheid voor u aangelegd. Daarbij kunnen wij als uw hovenier in Enschede alles van A tot Z voor u verzorgen. Denkt u bijvoorbeeld aan het voorafgaande grondwerk, de beplanting, de aanleg van een grasveld, mooie sierbestrating laten aanleggen, een schutting laten plaatsen en tuinverlichting. Wij leveren uw tuin kant-en-klaar op, u hoeft nergens een ander bedrijf voor in te schakelen.

Ook voor tuinonderhoud zijn wij uw hovenier

Hebt u al een tuin bij uw woning in Enschede waar u tevreden bent, maar komt u niet toe aan het benodigde tuinonderhoud, dan kunnen wij ook op dit vlak uw hovenier in Enschede worden. U kunt ons inschakelen in de door u gewenste frequentie.

Zo kunnen wij een tuin aanleggen, elk jaar de tuin voor u winterklaar maken, maar u kunt ons ook vaker inschakelen voor periodiek onderhoud. Wij voeren het tuinonderhoud vakkundig uit, puttend uit jarenlange ervaring. Zo bent u ervan verzekerd dat uw tuin er in elk jaargetijde zo mooi mogelijk bijligt. Dit maakt het mogelijk om in alle seizoenen optimaal van uw tuin te kunnen genieten.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u

Als u contact met ons opneemt, gaan wij graag het gesprek met u aan over wat wij voor u zouden kunnen betekenen. De gegeven informatie en ook een eventuele offerte zijn geheel vrijblijvend. Aarzelt u dus niet om ons te benaderen met uw tuinwensen, dan vertellen wij u hoe we u van dienst kunnen zijn.

Hoveniers en Bestratingsbedrijf J.A. Damhuis is uw ervaren, vakkundige hovenier voor al uw tuinwensen in Enschede.

Hovenier Enschede

Damhuis staat voor:

Kwaliteit
Kennis
Gekwalificeerd

Contactgegevens

Damhuis Bestratingen
Broekhoekweg 46-48
7582 PT Losser
T. 053 538 82 51

Onze klanten geven ons gemiddeld een 4,4 van 5.

Bekijk alle reviews op Facebook.

VRIJBLIJVEND ADVIES OF OFFERTE ONTVANGEN?

Bel met 053 53 882 51 / 06 20443031 of stuur een mail naar info@damhuisbestratingen.nl samen kijken we naar de mogelijkheden van uw tuin. Altijd binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Impressie