fbpx

Hovenier De Lutte voor uw bestrating en schutting

Ook als het gaat om uw bestrating of schutting in De Lutte kan de juiste hovenier u veel voordelen geven. Het gaat ten slotte om uw tuin, een verlengde van uw woning of bedrijf. Dan is het maken van de juiste investeringen hierin een keuze, mits goed uitgevoerd er een waar u veel plezier van kunt hebben.

Dit geldt voor ieder element die uw tuin opmaakt. Niet in de minste plaats dan ook als het gaat om uw schutting of bestrating in De Lutte, de hovenier die ook dit voor u kan verzorgen, vindt u onder de naam J.A. Damhuis Hoveniers en Bestratingsbedrijf.

Jarenlange ervaring, vakkundigheid en een goed begrip van wat er verstaan wordt onder service, is wat u van ons kan verwachten.

De hovenier ook als het aankomt op uw bestrating en schutting in De Lutte

Van tuinonderhoud tot de complete aanleg daarvan zijn wij uw partner om uw droomtuin te realiseren. Integrale onderdelen daarvan, zoals de bestrating en de schutting voor u in De Lutte, kunnen wij als uw hovenier op passende wijze voor u invullen. Het gaat om meer dan alleen de aanleg zelf.

De ervaring heeft ons geleerd dat veel mensen zich niet bewust zijn van de verschillende mogelijkheden die hun tuin hun biedt. Maatwerk is mogelijk. Ook als het gaat om uw bestrating en uw schutting in De Lutte geloven wij als uw hovenier dat om echt aan uw wensen te kunnen voldoen deze eerst geduid moeten worden.

Daarom begint onze dienstverlening altijd met een gesprek. Niet alleen krijgen wij zodoende uw wensen duidelijk, maar kunnen we u ook wellicht wijzen op mogelijkheden die u zelf niet had gezien. Zo kunnen wij als de hovenier voor u in De Lutte meerwaarde bieden, ook als het gaat om uw bestrating en schutting.

We staan voor u klaar

Zoals gezegd beschikken we over de nodige ervaring en hebben we meerdere medewerkers in dienst. Dit betekent dan ook dat we over iedere relevante discipline beschikken. Ongeacht de werkzaamheden die we voor u uitvoeren zult u bij ons geen kwaliteitsverlies door derden ontdekken. Ook als u op zoek bent naar advies bent u bij ons welkom.

Op onze website kunt u in de portfolio al een goede indruk krijgen van wat we voor uw tuin kunnen betekenen.

Welke wensen qua uw schutting en bestrating kunnen wij als de hovenier voor u in De Lutte waarmaken?

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Hovenier De Lutte

Damhuis staat voor:

Kwaliteit
Kennis
Gekwalificeerd

Contactgegevens

Damhuis Bestratingen
Broekhoekweg 46-48
7582 PT Losser
T. 053 538 82 51

Onze klanten geven ons gemiddeld een 4,4 van 5.

Bekijk alle reviews op Facebook.

VRIJBLIJVEND ADVIES OF OFFERTE ONTVANGEN?

Bel met 053 53 882 51 / 06 20443031 of stuur een mail naar info@damhuisbestratingen.nl samen kijken we naar de mogelijkheden van uw tuin. Altijd binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Impressie