fbpx

Hovenier Borne voor uw bestrating en schutting

Als het gaat om uw bestrating of schutting kan de juiste hovenier u in Borne het voordeel geven. Er zijn vele mogelijkheden en verschillende opties als het hier op aan komt. Verschillende tuinen betekent ook verschillende mogelijkheden en eigenaren met ieder een eigen smaak. Het gaat meer dan alleen om de aanleg van uw bestrating en schutting door een hovenier voor u in Borne.

Ook advies en een garantie van maatwerk zijn van belang.

Met andere woorden, als u alles uit de tuin wilt halen dan bent u bij J.A. Damhuis Hoveniers en Bestratingsbedrijf aan het juiste adres. Wij kunnen een complete tuinaanleg verzorgen, maar ook het onderhoud. Onze dienstverlening is beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven. Ook als het gaat om wat wij als hovenier voor u in Borne kunnen betekenen, qua bestrating of een schutting, bieden wij u maatwerk, sterke service en een zeer hoge kwaliteit.

Ook voor een schutting of uw bestrating in Borne zijn wij uw aangewezen hovenier

Alle keuze, daar gaat het om. Maar weet u wel welke opties u allemaal heeft en welke het beste bij uw situatie passen? Als het gaat om uw tuin en de investeringen die u hierin plaatst, is het maken van de juiste keuzes een noodzaak om het optimale hieruit te halen.

Dit geldt uiteraard ook als het aankomt de bestrating en de schutting voor u in Borne. Wij als uw hovenier bieden meer dan alleen de aanleg hiervan.

De eerste stap in onze dienstverlening is altijd het achterhalen van uw wensen. Als wij deze duidelijk hebben, kunnen wij gericht voor u aan de slag. Als uw hovenier weten wij, dat ook als het gaat om een schutting of uw bestrating in Borne, u de mogelijkheden goed moet kennen. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor vrijblijvend en passend advies.

Hoe kunnen we uw tuin verbeteren

We beschikken over jarenlange ervaring en hebben inmiddels meerdere medewerkers in dienst. Dit betekent ook dat iedere relevante discipline bij ons aanwezig is. Zo kunnen wij ieder project voor u aangaan, zonder dat wij derden hoeven in te schakelen.

Een brede dienstverlening die vanuit een passie voor het vak en met vakkundigheid wordt benaderd. Wat kunnen we voor uw tuin betekenen?

Naast dat u bij ons terecht kunt voor advies, kunt u ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Of u nu een hovenier zoekt voor uw schutting of bestrating in Borne of de complete aanleg van een tuin, wij zijn het adres voor u.

hovenier borne

Damhuis staat voor:

Kwaliteit
Kennis
Gekwalificeerd

Contactgegevens

Damhuis Bestratingen
Broekhoekweg 46-48
7582 PT Losser
T. 053 538 82 51

Onze klanten geven ons gemiddeld een 4,4 van 5.

Bekijk alle reviews op Facebook.

VRIJBLIJVEND ADVIES OF OFFERTE ONTVANGEN?

Bel met 053 53 882 51 / 06 20443031 of stuur een mail naar info@damhuisbestratingen.nl samen kijken we naar de mogelijkheden van uw tuin. Altijd binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Impressie