fbpx

Graszoden aanleggen, een perfect gazon

Nieuwe graszoden aanleggen bij uw woning of bedrijfspand moet grondig gebeuren. Vertrouw op de expertise van Damhuis Hoveniers en Bestratingsbedrijf en geniet snel van de resultaten. Wij zorgen dat al uw tuinprojecten grondig worden aangepakt om een schitterend eindresultaat neer te zetten. Dit presteren wij dankzij onze ervaren medewerkers. Met een divers scala aan specialiteiten pakken ze elke klus grondig aan. Samen met u kijken we welke planten, bomen en meer het beste passen binnen uw visie. Wij kunnen voor u aan de slag voor ieder pand, zowel huizen als bedrijfstuinen worden netjes op uw wensen afgestemd. Aanleg en onderhoud worden netjes voor u geregeld zodat u rustig van uw tuin kan genieten. Deze service wordt door onze klanten hoog beoordeeld. Neem snel contact op met ons en ontdek wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. U heeft al binnen 24 uur een offerte voor graszoden aanleggen en meer.

Een grasmat aanleggen voor een scherpe prijs, wij regelen het

Een tuin wordt compleet gemaakt door onder meer graszoden aanleggen of een mooie vijver. Een strak grasveld is ideaal om ruimte te creëren voor bijvoorbeeld uw kinderen om in te spelen. Wij hebben de mankracht en materialen in huis om dit op nette wijze aan te pakken. We kijken eerst samen met u precies waar u het grasveld wilt hebben in de tuin. Hierbij voorzien wij u desgewenst graag van deskundig advies. Onze gekwalificeerde hoveniers hebben allen vele jaren ervaring en gebruiken dit graag om u verder te helpen. Zij helpen u met het bepalen van de beste opzet voor:

  • Vijvers
  • Grasvelden
  • Bloemtuinen

Graszoden laten leggen is snel geregeld met onze service

Onze snelle aanpak begint bij de offerte. Deze laat niet op zich wachten en wordt u binnen 24 uur geleverd na het insturen van uw opdracht. U krijgt meteen een goed beeld van de geraamde kosten en geplande werkzaamheden. Waar gewenst kunnen wij vooraf ook bij u komen kijken wat het beste past bij uw tuinplannen. We adviseren onder meer in de plantkeuze en tuinindeling. Als het plan eenmaal helder is gaan wij snel voor u aan het werk. We plannen meteen de eerste werkzaamheden met u in en zorgen dat het graszoden aanleggen snel gebeurt. Met een combinatie van ijzersterk vakmanschap en modern materieel wordt elke klus in een handomdraai geklaard.

Graszoden leggen voor een goede prijs, wij maken er werk van

U kan rustig achterover leunen en genieten van uw nieuwe grasmat met de complete service die wij aanbieden. Onze professionals zetten alles op alles om telkens weer voor u het beste resultaat neer te zetten. Zowel nieuwe graszoden aanleggen als vakkundig onderhoud van de tuin. Dit kan eenmalig gebeuren om bijvoorbeeld de tuin winterklaar te maken. Daarnaast kunnen wij regelmatig langs te komen om onder meer het gras te maaien of de bomen te snoeien. Wat er precies gebeurt hangt geheel van uw wensen af. Bij ons is de klant koning en met onze doelgerichte aanpak hebben wij al een lange lijst tevreden klanten opgebouwd.

Damhuis Hoveniers en Bestratingsbedrijf, tuinaanleg en onderhoud op maat

Onze expertise op het gebied van tuinen is gegrond in een combinatie van jarenlange ervaring en regelmatige bijscholing. Zo houden wij onze vakkennis scherp en up to date. Vijvers, bomen of graszoden aanleggen wordt snel voor u opgezet en uitgevoerd. Geen klus is te ingewikkeld en voor een beetje uitdaging zijn wij niet bang. Profiteer nu van onze snelle en complete service en kijk snel wat Damhuis Hoveniers en Bestratingsbedrijf voor u kan doen. Neem binnenkort contact met ons op voor meer informatie of een geheel vrijblijvende gratis offerte voor uw droomtuin.

Graszoden aanleggen

Damhuis staat voor:

Kwaliteit
Kennis
Gekwalificeerd

Contactgegevens

Damhuis Bestratingen
Broekhoekweg 46-48
7582 PT Losser
T. 053 538 82 51

Onze klanten geven ons gemiddeld een 4,4 van 5.

Bekijk alle reviews op Facebook.

VRIJBLIJVEND ADVIES OF OFFERTE ONTVANGEN?

Bel met 053 53 882 51 / 06 20443031 of stuur een mail naar info@damhuisbestratingen.nl samen kijken we naar de mogelijkheden van uw tuin. Altijd binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Impressie