fbpx

Drainage aanleggen, voorkom overlast

Als de grond in uw tuin te vochtig is kan drainage aanleggen een geschikte oplossing zijn. Overtollig vocht wordt afgevoerd waardoor de bodem meer geschikt wordt voor plantengroei. De experts van Damhuis Hoveniers en Bestratingsbedrijf pakken drainage aanleggen bij u nauwgezet aan. Ze bespreken met u de verschillende mogelijkheden. Aan de hand van uw persoonlijke wensen en eisen stellen wij een offerte voor u op. Deze ontvangt u binnen 24 uur na contact met ons te hebben opgenomen via de telefoon of onze website. Wij gaan snel voor u aan de slag zodat u van uw nieuwe tuin kan genieten. Een deel van de tuin aanpakken of een complete nieuwe tuinaanleg, wij staan voor u klaar. Onze gekwalificeerde hoveniers zorgen telkens weer voor een schitterend eindresultaat. Dit heeft ons met de jaren vele tevreden klanten en een hoge klantbeoordeling gegeven. Ontdek zelf ook onze sterke service en laat drainage en meer aanleggen in uw tuin.

Met een drainage goot uw tuin verbeteren

Planten hebben moeite met grond die te vochtig is. Daarnaast kan deze overdaad aan water ook bij u de kruipruimte van uw huis binnenlopen. Om dit in te perken is drainage aanleggen een slimme oplossing. Deze speciale buizen worden in uw tuin ingegraven en bieden het water een mogelijkheid weg te stromen. Een nabijgelegen sloot of ander afwateringssysteem rekent vervolgens af met het overtollige water. Uw kruipruimte blijft droog en de planten in uw tuin gaan er op vooruit. Wij zorgen dat het aanleggen van de drainage moeiteloos verloopt. Met ruim tien jaar ervaring in het vak springen wij goed in op elke situatie.

Geniet van professionele afwatering voor uw tuin

Drainage aanleggen pakken wij grondig aan voor een optimaal resultaat. We kijken goed hoe welk buizenpatroon het beste zal presteren en passen dit nauwkeurig toe. Zodra u akkoord gaat met onze vrijblijvende offerte plannen wij de eerste werkzaamheden meteen met u in. U kan rustig achterover leunen terwijl wij voor u aan de slag gaan. Elk van onze werknemers heeft zijn eigen set specialiteiten. Deze worden voortdurend scherp gehouden en bijgetraind om van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte te zijn. Alleen zo kunnen wij aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen. U weet met ons vakwerk zeker dat u lang van uw nieuwe tuin kan genieten.

Drainage voor uw tuin en vele andere diensten

Drainage aanleggen is slechts een onderdeel van het enorme pakket diensten dat wij aanbieden. Elk aspect van tuinaanleg en sierbestrating wordt bij ons zorgvuldig ondernomen. Zo kan u bij ons onder meer terecht voor:

– Een nieuwe vijver

– Bomen snoeien of rooien

– Schuttingen, opritten en entrees vernieuwen of bijwerken

Ook tuinonderhoud mag niet ontbreken in ons aanbod. Dit stemmen wij geheel op uw wensen af. Zo kunnen we bijvoorbeeld eenmalig langskomen om de tuin winterklaar te maken voor u. Daarnaast bieden we mogelijkheden om regelmatig bij u langs te komen voor onderhoud. Hoe vaak dit gebeurt wordt in overleg met u vastgesteld. Wij passen ons makkelijk aan naar de voorkeur van de klant.

Damhuis Hoveniers en Bestratingsbedrijf, krachtige service en hoge kwaliteit

Onderhoud, herstel of een compleet nieuwe tuinaanleg, wij zijn van alle markten thuis. Grondwerk zoals drainage aanleggen is snel geregeld. Onze professionals beschikken over een breed arsenaal modern gereedschap om de klus goed te klaren. Zowel voor woningen als bedrijfstuinen kunnen wij aan de slag. We delen onze vakkennis graag zodat u de tuin zelf mooi kan houden. Laat uw tuin nu onder handen nemen door onze gekwalificeerde hoveniers en ontdek waarom wij zo hoog beoordeeld worden. Neem binnenkort contact op met ons en ontdek de service van Damhuis Hoveniers en Bestratingsbedrijf.

Drainage aanleggen

Damhuis staat voor:

Kwaliteit
Kennis
Gekwalificeerd

Contactgegevens

Damhuis Bestratingen
Broekhoekweg 46-48
7582 PT Losser
T. 053 538 82 51

Onze klanten geven ons gemiddeld een 4,4 van 5.

Bekijk alle reviews op Facebook.

VRIJBLIJVEND ADVIES OF OFFERTE ONTVANGEN?

Bel met 053 53 882 51 / 06 20443031 of stuur een mail naar info@damhuisbestratingen.nl samen kijken we naar de mogelijkheden van uw tuin. Altijd binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Impressie