fbpx

Bestrating Enschede, welke wensen heeft u?

Bent u in Enschede komen wonen en wilt u bestrating laten aanleggen in uw tuin of op uw oprit? Of wilt u de bestaande bestrating eens laten vervangen, bijvoorbeeld door mooie sierbestrating? Voor bestrating in Enschede kunt u Hoveniers en Bestratingsbedrijf J.A. Damhuis uit Losser benaderen. Wij zijn gespecialiseerd in tuinaanleg en –onderhoud, en in het aanleggen van bestratingen, waaronder fraaie sierbestrating.

Wij kunnen bestrating bij u in Enschede aanleggen als onderdeel van tuinaanleg, als u besluit uw nieuwe tuin door ons aan te laten leggen. Maar ook voor het aanleggen van losse bestrating, zonder dat uw tuin vernieuwd hoeft te worden, kunt u bij ons terecht. U kunt kiezen uit vele materialen en patronen, die perfect egaal worden neergelegd.

Functionele bestrating of sierbestrating in Enschede

Het kan zijn dat u puur functionele bestrating zoekt voor uw tuin of oprit. Gewoon een goed pad waar uw auto overheen kan rijden, of een terras waarop tuinmeubelen kunnen worden geplaatst. Voor het aanleggen van deze bestrating bij uw huis in Enschede is Damhuis Bestratingen uw partner. Wij leggen de bestrating kaarsrecht en volkomen egaal bij u neer.

Maar onze dienstverlening reikt verder dan dat. Ook voor het laten aanleggen van prachtige sierbestrating zijn wij de expert die dit voor u kan doen. Wij gaan dan eerst met u overleggen over welk materiaal en welk motief of patroon u mooi zou vinden. Uw wensen vormen altijd de basis van de door ons uitgevoerde werkzaamheden.

Enkele materialen waar u uit kunt kiezen zijn gebakken tegels, getrommelde tegels, betontegels, natuursteen, keramiektegels en siertegels. Desgewenst kunnen wij u voorbeelden laten zien van hoe elk materiaal eruit ziet, en wij kunnen u vertellen over de eigenschappen van de verschillende materialen. Ook overleggen we over eventuele aan te brengen patronen in de sierbestrating.

Bestrating wordt altijd pas aangelegd nadat wij nauwkeurig grondwerk uitgevoerd hebben. Dit doen wij om te voorkomen dat bestrating op den duur gaat verzakken. Na het grondwerk leggen wij de bestrating op vakkundige wijze precies zo aan als met u is afgesproken. Het resultaat zal zeker aan uw verwachtingen voldoen, zodat wij u kunnen toevoegen aan ons alsmaar groeiende bestand van tevreden klanten.

Neem contact op voor vrijblijvend advies of een offerte

Bent u ook geïnteresseerd in het laten aanleggen van bestrating? Kies dan voor Damhuis Bestratingen, uw hovenier Enschede. Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u vrijblijvend advies geven, en u kunt een eveneens vrijblijvende offerte ontvangen. Mocht u nog vragen hebben over onze dienstverlening, dan staan wij klaar om uw vragen te beantwoorden.

Op het gebied van bestrating van uw tuin of oprit in Enschede is Hoveniers en Bestratingsbedrijf J.A. Damhuis de partner die al uw wensen kan vervullen.

bestrating Enschede

Damhuis staat voor:

Kwaliteit
Kennis
Gekwalificeerd

Contactgegevens

Damhuis Bestratingen
Broekhoekweg 46-48
7582 PT Losser
T 053 538 82 51
06 204 43 031

Onze klanten geven ons gemiddeld een 4,4 van 5.

Bekijk alle reviews op Facebook.

VRIJBLIJVEND ADVIES OF OFFERTE ONTVANGEN?

Bel met 053 53 882 51 / 06 20443031 of stuur een mail naar info@damhuisbestratingen.nl samen kijken we naar de mogelijkheden van uw tuin. Altijd binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Impressie